Café Malawi

Zundert helpt Malawi.

Zundertse Nicole van Elteren is acht jaar geleden vertrokken naar Malawi met een missie: zieke of ouderloze kinderen zorg en liefde geven die ze verdienen. Maar hiervoor is geld nodig. Daarom heeft Zundert een benefietactie opgezet om Nicole te steunen. Iedereen droeg zijn/haar steentje bij en dat zorgde ervoor dat we 45.000 euro hebben opgehaald.

Snelle actie - groot resultaat

Vanaf dat het idee om Nicole te helpen is ontstaan is het heel snel gegaan. Het idee om een benefietavond te organiseren om geld in te zamelen werd al snel uitgebreid naar een actie dat meerdere weken duurde, waarin verschillende activiteiten werden georganiseerd. 

Dus, er was geen tijd voor een weloverwogen communicatieplan, er moest direct gehandeld worden. Vanuit natuurlijk instinct zijn we meteen aan de slag gegaan: kanalen opzetten (bekendheid), organisaties benaderen voor samenwerkingen (draagvlak), publiciteitsmateriaal wordt gemaakt (informeren) en pers wordt benaderd (bekendheid). Door het enorme draagvlak wat we hebben gecreëerd is er in korte tijd (ongeveer 5 weken) ontzettend veel geld opgehaald dat Nicole kan gebruiken voor voeding en zorg voor de kinderen in het tehuis. 

Contentbeheer

Pers & publiciteit

Projectmanagement

Social media strategie

Direct marketing

Meer weten over dit project?

SAY HI TO STORM

hi@storm-communicatie.nl
+31 6 22733301