Cultuurnacht Breda

Stil je verlangens tijden Cultuurnacht Breda!

Met meer dan 160 activiteiten verdeeld over 60 locaties is Cultuurnacht Breda grootser dan ooit. Ga op pad en laat je verbluffen door mooie Bredase cultuur! 

Cultuurnacht Breda is een jaarlijks evenement dat in het laatste weekend van januari plaatsvindt. Culturele organisaties en makers geven je een kijkje in de keuken. Van een meeslepende dansvoorstelling tot aan een workshop ‘live tekenen’ door een rechtbanktekenaar; tijdens de Cultuurnacht word je verrast door de diversiteit aan cultuur. 

Één gezicht..

 Door de diversiteit van het programma, is het ieder jaar weer een uitdaging om als één gezicht naar buiten te treden. Het vraagt om een sterke communicatieaanpak: iedere organisatie/ maker verdient een podium, maar je wilt de bezoeker zoveel mogelijk faciliteren. 

De eerste uitdaging was om  een website te ontwikkelen die gebruiksvriendelijk is voor zowel deelnemers als bezoekers. Het resultaat was een interactieve website waarbij deelnemers hun programma kunnen neerzetten en bezoekers hun eigen programma kunnen samenstellen.

Daarnaast hebben we een social media-aanpak gerealiseerd waarbij we alle deelnemers een podium hebben gekregen, maar waarbij we vooral gewerkt hebben aan een duidelijk beeld van het programma.
Ook hebben we beeldmateriaal geschoten waarbij een dwarsdoorsnede van het programma werd geprojecteerd. 

Dit alles hebben we in samenwerking gedaan met Communicatiebureau Goedzooi. 

Contentbeheer

Campagne & Strategie

Projectmanagement

Social media strategie

Direct marketing

Meer weten over dit project?